Wat is Space4AYA en voor wie is het?

SPACE 4 AYA is het jaarlijks symposium voor AYA’s én zorgprofessionals waarin maximaal  (nieuwe) kennis en kunde over verschillende ‘Kanker op de AYA leeftijd’ thema’s inspirerend en uitnodigend uitgewisseld worden. SPACE 4 AYA geeft de deelnemer een stevige ‘Kanker op de AYA leeftijd’ kennis upload waarmee je in de praktijk verder kan en draagt daarmee bij aan een betere kwaliteit van leven van de AYA.

Wat haal je er?

 • Leeftijdsspecifieke AYA kennis.
  Inhouds- én ervarings-deskundige experts informeren je over de nieuwste ontwikkelingen van ‘kanker op de AYA leeftijd’ binnen zorg, wetenschappelijk onderzoek en opleidingen.
 • Inspiratie en motivatie.
  Het nationale AYA symposium SPACE 4 AYA is hét toonaangevende symposium in Nederland over leeftijdsspecifieke zorg voor en met jongvolwassenen met kanker.
 • Ontmoeting en contact.
  Zorg of onderzoek doe je samen met de AYA’s en andere zorgprofessionals. Zo kan je zorg steeds verbeteren. Dealen met kanker op de AYA leeftijd, kan je samen doen met je zorgprofessionals en andere AYA’s of naasten.

Wat breng je er?

 • Jouw kennis en kunde.
  Jouw inbreng en inzichten, jouw wensen en vragen zijn noodzakelijk om de leeftijdsspecifieke zorg in Nederland actueel te kunnen houden en te verbeteren.

Voor wie?

SPACE 4 AYA is een symposium voor AYA’s en naasten, verpleegkundigen/ verpleegkundig specialisten, medisch specialisten betrokken bij AYA-zorg, medisch maatschappelijk werkers, psychologen, fysiotherapeuten en andere (toekomstige) zorgprofessionals met special interest in leeftijdsspecifieke AYA zorg.

TOP