Word vrijwilliger

Hoe kun jij helpen als vrijwilliger?

Het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Platform bestaat uit zorgprofessionals en vrijwilligers, mensen die zich vol enthousiasme inzetten voor een gezamenlijk doel: de levensverwachting en de kwaliteit van leven van de AYA verbeteren. Iedereen kan vrijwilliger worden, hiervoor hoef je geen AYA of een van de naasten te zijn. Als vrijwilliger kun je veel betekenen!

AYA ambassadeur

Breng namens het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Platform de boodschap over aan een nog groter publiek!

Fundraising

Onder ‘fundraising’ verstaan wij het verzamelen van schenkingen en donaties om o.a. onderzoek naar kanker op de AYA-leeftijd te financieren en zo de zorg te kunnen verbeteren. Vind jij het leuk om organisaties en andere betrokkenen te benaderen en te overtuigen van AYA zorg? Of ben jij het creatieve brein achter acties en wil je deze graag organiseren om zo schenkingen te verzamelen? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Organiseren van SPACE 4 AYA

Jaarlijks wordt er het SPACE 4 AYA event georganiseerd. Vrijwilligers kunnen hun steentje bijdragen op dit event door bijvoorbeeld buddy te zijn voor AYA's, flyers uit te delen, mensen te enthousiasmeren of gastheer/vrouw te zijn om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Wetenschappelijk onderzoek

Ondersteun onze onderzoekers door bv. het verzamelen van resultaten of het analyseren van data. Zoek jij nog een stage? Wij bieden verschillende mogelijkheden!

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Neem contact met ons op!

TOP